0708129788

VÄLKOMMEN TILL
HALMSTADS FÖNSTERPUTS

- GÖR ATT DU SER BRA UT

OM OSS

Halmstads fönsterputs har funnits sedan 1988 och drivs av Jan-Ove Johansson. Vi putsar i Halmstad med omnejd och tack vare bra omdömen från nöjda kunder har firman fortsatt växa stadigt. 2018 köpte vi Knebels Fönsterputs, ännu ett företag med många års erfarenhet i branschen.

Vårt mål är att anpassa tjänster, verktyg och produkter efter kundens specifika mål och önskningar. När vi anställer ny personal strävar vi efter att hitta de som är trevliga, noggranna och har naturlig talang för yrket. De blir också försäkrade genom oss, så om olyckan skulle vara framme täcks den av vår företagsförsäkring.

FÖNSTERPUTSNING

Är ni i behov av fönsterputsning? Då har ni kommit rätt!

Med försäkrad och utbildad personal jobbar vi både grundligt och effektivt till ett bra pris. Vi erbjuder professionell fönsterputsning till privatpersoner, företag och social förvaltning; från skyltfönster med fönsterskrapa, till svåråtkomliga fönster på hög höjd med rent vatten.

Som privatperson får du användning av RUT-avdraget som utgör 50 % av arbetskostnaden och dras av direkt på fakturan. Tveka inte att beställa fönsterputs redan idag!

VAD GÖR VI MER?

JOBBA HOS OSS

Är du noggrann, gillar att ta initiativ och kan arbeta både självständigt och i grupp? Då kan du bli nästa tillskott i vårt team. Vi söker alltid efter duktiga fönsterputsare.

För anställning krävs B-körkort eftersom vi jobbar i halmstad med omnejd.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@halmstadsfonsterputs.se eller ring Jan-Ove på 0708-129788. Tidigare erfarenhet av fönsterputsning är meriterande.

[instagram-feed]

KONTAKTA OSS

Follow me for more! @Halmstadsfonsterputs